Om oss

Food for thought

Fuud ska bli ett ledande nordiskt företag inom Functional Foods och bidra till bättre hälsa, miljö och livskvalitet. Now, isn’t that food for thought?

Vi ska uppnå vår vision genom:

  • Att vara en aktör som aktivt driver konsolidering av marknaden.

  • Att produktutveckla egna hälsosamma produkter i samarbete med kunder, partners och andra intressenter.

Vår vision är att Fuud ska bli ett ledande nordiskt företag inom Functional Foods och bidra till bättre hälsa, miljö och livskvalitet. Visionen ska uppnås genom att vara en aktiv aktör som driver konsolidering av marknaden samt egen produktutveckling av hälsosamma produkter i samarbete med kunder, partners och andra intressenter.

Som bolag präglas vi av en naturlig entreprenöriell framåtanda. Från en stark och hungrig säljkår till en rad rutinerade nyckelspelare med bred kunskap i styrelsen. Resultatet är en unik balans mellan driv och erfarenhet som gör att vi står väl rustade och redo för att ta oss an denna inspirerande utmaning. Vi är Fuud, och vår framgångssaga har bara börjat.

”Genom att samla en rad spännande svenska varumärken under samma tak utmanar Fuud de befintliga spelarna inom Functional Foods – en av livsmedelsbranschens mest intressanta och snabbast växande kategorier”

Hos oss ger Functional Fuuds även ekonomiska mervärden

Precis som Functional Foods tillför mervärden till konsumenten – så skapar vi mervärde för Fuuds investerare och partners. Strategin för att uppnå visionen att bli nordisk marknadsledare är att fortsätta förvärva och utveckla nya varumärken – samtidigt som vi bidrar till förbättrad hälsa och livskvalitet för allt fler konsumenter. Med stort fokus på kvalitativt innehåll, spännande innovationer och attraktiv förpackningsdesign kommer vi driva marknaden framåt genom att ständigt erbjuda nya och bättre alternativ på marknaden.

Styrelsen

Läs mer om vår styrelse och dess medlemmar.

Våra varumärken

Läs mer om våra viktigaste tillgångar – våra varumärken

Peter Blom, VD Fuud

“Med naturligt inbyggd framåtanda, en stark och hungrig säljkår samt en rad rutinerade nyckelspelare i ledning och styrelse ska vi inta positionen som ett av Nordens ledande bolag inom Functional Foods.”

Prenumerera på våra pressmeddelanden

Anmäl dig och missa inte våra senaste produktlanseringar eller de senaste nyheterna från oss.