Fuud publicerar årsredovisning för 2021

STOCKHOLM, 24 maj, 2022 13.00 CET

FUUD AB (publ) har idag publicerat Årsredovisningen för 2021 på företagets hemsida www.fuudunited.com.

Peter Blom, VD Fuud AB kommenterar:

2021 har varit ett intensivt år. Vi har genomfört och integrerat en rad förvärv, lanserat nya varumärken, säkrat flertalet viktiga centrala listningar, rekryterat nyckelpersoner, etablerat organisation i övriga Norden och lagt en mycket bra grund inför vår fortsatta resa under 2022. Proforma 2021 visar vi en bruttomarginal på 53% som står sig starkt i den marknad vi befinner oss. 2021 var ett intensivt år och vi har investerat för att säkra de förutsättningar vi behöver för vår fortsatt offensiva resa. Under 2022 ökar vi takten både genom organisk tillväxt och ytterligare förvärv - och vi ser fram emot att fortsätta leverera en bra utveckling för våra aktieägare.

För ytterligare information, kontakta:

Peter Blom, VD

E-mail: peter.blom@fuudunited.com

Tfn: 070-655 56 98

Om Fuud-koncernen

Med visionen att vara nordisk marknadsledare 2025 samlar Fuud en rad spännande svenska varumärken inom Functional Foods under samma tak, för att med gemensam kraft utmana de befintliga spelarna inom en av livsmedelsbranschens snabbast växande kategorier.

Fuud växer genom en kombination av organisk tillväxt och förvärv med stort fokus på högkvalitativt innehåll, spännande innovationer och attraktiv design. Fuuds mål är att erbjuda nya och bättre alternativ än de som redan finns på marknaden, och samtidigt bidra till såväl bättre hälsa som ökad livskvalitet för Nordens befolkning.

Med naturligt inbyggd framåtanda, en stark och hungrig säljkår samt en rad rutinerade nyckelspelare i ledning och styrelse har Fuud skapat en balans mellan muskler, driv och erfarenhet. Inom Fuud-koncernen finns just nu följande varumärken: iQ Fuel, Homie, Beijing8, Juica, Juicekultur, Bacoccoli, Frill, Nathalie’s, Barfly, Bezzt of Nature och Legendz.

Bolaget är baserat i Stockholm och är noterat på Nasdaq First North Growth Market, kortnamn Fuud. FNCA Sweden AB är bolagets Certified Adviser. Tel. +46 (0) 8 528 00 399, email info@fnca.se.

Dokument

Fler nyheter

Peter Blom, VD Fuud

“Med naturligt inbyggd framåtanda, en stark och hungrig säljkår samt en rad rutinerade nyckelspelare i ledning och styrelse ska vi inta positionen som ett av Nordens ledande bolag inom Functional Foods.”

Prenumerera på våra pressmeddelanden

Anmäl dig och missa inte våra senaste produktlanseringar eller de senaste nyheterna från oss.